ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ Η/Υ

Αφαίρεση κακόβουλου λογισμικού


  • Η ομάδα μας αποτελείται από άριστα καταρτισμένους τεχνικούς & προγραμματιστές, με μεγάλη εμπειρία, ικανούς να προσφέρουν τις πιο αποτελεσματικές & γρήγορες λύσεις στις καλύτερες τιμές της αγοράς
  • Η ομάδα του SITE-IN θα εντοπίσει και θα αφαιρέσει οποιοδήποτε κακόβουλο λογισμικό (Virus, Trojan, Worm, Spyware, Malware) έχει μολύνει τον υπολογιστή σας. Ο υπολογιστής σας δεν μπορεί να ανοίξει, είναι αργός, κολλάει, τα Windows αργούν να ξεκινήσουν, τα προγράμματά σας δεν λειτουργούν σωστά, κάποια από τα αρχεία σας καταστράφηκαν. Κάποιο κακόβουλο πρόγραμμα έχει μολύνει τον υπολογιστή σας.
  • Για να αποφύγετε στον μέλλον κακόβουλα προγράμματα η ομάδα μας θα σας ενημερώσει για την ασφαλή χρήση του Διαδικτύου (Internet), την αποφυγή επικίνδυνων διαδικτυακών τόπων & την εγκατάσταση δωρεάν προγραμμάτων προστασίας (Antivirus) στον υπολογιστή σας.
  • Προσφέρουμε επίσης εξ’ αποστάσεως υποστήριξη μέσω διαδικτύου, η οποία μας επιτρέπει να βλέπουμε με ειδικό κωδικό (διαφορετικό κάθε φορά) την οθόνη σας, να χρησιμοποιήσουμε το ποντίκι σας και να διορθώσουμε το πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο υπολογιστής σας γρήγορα, εύκολα και οικονομικά.

Εγκατάσταση & αναβάθμιση Hardware & Software


Εγκατάσταση Λειτουργικού Συστήματος (Windows) & Λογισμικού (Office,etc…)

Για την εγκατάσταση του λειτουργικού Windows (Windows 7, Windows 8, Windows 8.1, Windows 10) ακολουθούμε τα εξής βήματα:
  • Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας (Backup) αντίγραφα ασφαλείας για την αποφυγή της απώλειας των αρχείων σας, σε περίπτωση μόλυνσης από κακόβουλο λογισμικό.
  • Διαμόρφωση του σκληρού δίσκου (Format) προκειμένου να εγκατασταθεί το λειτουργικό σύστημα που έχετε επιλέξει.
  • Εγκατάσταση βασικών προγραμμάτων & του λειτουργικού συστήματος που επιθυμείτε (Windows XP, Vista, Windows 7, Linux), εφόσον υπάρχει γνήσιο αντίγραφο του λειτουργικού. Εάν δεν υπάρχει η εταιρία μας μπορεί να το αγοράσει για εσάς με την καλύτερη τιμή της αγοράς.
  • Επιδιορθώνουμε το λογισμικό του υπολογιστή σας και εγκαθιστούμε οδηγούς (drivers) για τη σωστή λειτουργία του.


Email


Η ομάδα μας αναλαμβάνει επίσης τη δημιουργία λογαριασμού email, καθώς και τη ρύθμιση κατάλληλου λογισμικού ώστε να στέλνετε, να λαμβάνετε & να διαχειρίζεστε το email σας με ασφάλεια και ευκολία από τον υπολογιστή σας.


Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας


Δημιουργούμε αντίγραφα ασφαλείας, κατόπιν οδηγιών σας, προκειμένου να αποφύγουμε τυχόν απώλειες αρχείων, έτσι όπως φωτογραφίες, βίντεο & έγγραφα χρήσιμα για εσάς, λόγω μόλυνσης από ιούς και κακόβουλα λογισμικά.

ΚΟΣΤΟΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ;

Στείλτε μας email αν θέλετε να ρωτήσετε το κόστος μιας υπηρεσίας ή προβλήματος που έχετε.

Συμφωνώ το email μου να χρησιμοποιηθεί για την απάντηση και να αποθηκευτεί για μελλοντική επικοινωνία.