ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ ΜΕ SEO

SEARCH ENGINE OPTIMIZATION

SEO : Βελτιστοποίηση Ιστοσελίδων για τις Μηχανές Αναζήτησης


Σκοπός του SEO (Search Engine Optimization) είναι να εμφανίζεται η ιστοσελίδα σας στις πρώτες σελίδες των μηχανών αναζήτησης, όπως η Google, με τελικό στόχο την 1η σελίδα.

Σωστός σχεδιασμός, σωστά διαμορφωμένο- ποιοτικό περιεχόμενο, δυνατά Links και υψηλό Page Rank είναι τα κλειδιά για το λειτουργικό SEO και την προώθηση της ιστοσελίδας σας.

Ειδικοί συνεργάτες μας στο SEO ακολουθούν μια σειρά τακτικών, διαδικασιών και επεμβάσεων που πρέπει να γίνουν στη δομή και το περιεχόμενο της ιστοσελίδας σας, ώστε να είναι όσο το δυνατό πιο φιλική στις μηχανές αναζήτησης. Τελικός στόχος της προώθησης ιστοσελίδας με SEO είναι η υψηλή κατάταξη του site σας σας στις μηχανές αναζήτησης και η αύξηση της επισκεψιμότητας της ιστοσελίδας σας.

Το SEO γίνεται ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε site και χρειάζονται 2 με 3 μήνες προκειμένου να φανούν τα πρώτα αποτελέσματα. Για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα χρειάζεται πολλή δουλειά και χρόνος.


Το SEO γίνεται ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε site και χρειάζονται 2 με 3 μήνες προκειμένου να φανούν τα πρώτα αποτελέσματα. Για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα χρειάζεται πολλή δουλειά και χρόνος.

Η προώθηση Ιστοσελίδων με SEO


  • Ερευνούμε τις λέξεις κλειδιά (keywords) που συνήθως πληκτρολογούνται στις μηχανές αναζήτησης, αναλύουμε τα αποτελέσματα και επιλέγουμε τις λέξεις κλειδιά που θα χρησιμοποιήσουμε για προβολή του δικού σας site, ανάλογα με αυτά που ζητά ο κόσμος και με αυτά που εσείς επιθυμείτε να προβάλλετε.
  • Βελτιώνουμε ή κατασκευάζουμε από την αρχή μία μία τις σελίδες του site σας, δίνοντάς του τη σωστή δομή και εμπλουτίζοντάς το -κατόπιν έρευνας- με στοχευμένο περιεχόμενο, ώστε να είναι ταυτόχρονα ποιοτικό και φιλικό προς τους επισκέπτες του (SEO friendly).
  • Προβάλλουμε την ιστοσελίδα σας σε άλλους διαδικτυακούς τόπους, χρησιμοποιούμε δηλαδή τα λεγόμενα backlinks . Η ανταλλαγή link είναι η μέθοδος για να ανεβείτε στις υψηλότερες θέσεις των μηχανών αναζήτησης. Οι μηχανές αναζήτησης αναγνωρίζουν κατ’ αυτό τον τρόπο το site σας ως ποιοτικό και αξιόπιστο και επιτυγχάνεται η σωστή προώθηση του site σας.
  • Παρακολουθούμε συνεχώς την πορεία του site και την πρόοδό του και ενημερωνόμαστε για τα στατιστικά στοιχεία επισκεψιμότητας, με στόχο να προχωρούμε σε τροποποιήσεις, ανάλογα με τις απαιτήσεις, προκειμένου να το διατηρήσουμε επ’ αόριστον στις πρώτες θέσεις κατάταξης των μηχανών αναζήτησης.

Τελικός Στόχος : Η Εμφάνιση του Site σας στην πρώτη σελίδα αναζητήσεων


  • Μέσα στον δεύτερο μήνα θα δείτε τα πρώτα θετικά αποτελέσματα όσο αφορά την προώθηση ιστοσελίδων σας, δηλαδή την επισκεψιμότητα αλλά και τη θέση του στην κατάταξη της Google.
  • Συνδυάζοντας σωστό σχεδιασμό, σωστά διαμορφωμένο- ποιοτικό περιεχόμενο, δυνατά Links εσωτερικά και εξωτερικά ο σκοπός κάθε καμπάνιας SEO είναι να ανεβάσει την κίνηση στο site σας, να ξεπεράσει τα sites των ανταγωνιστών σας και να κερδίσει για εσάς νέους επισκέπτες.
  • Σε αυτό το σημείο πρέπει να τονίσουμε πως το SEO είναι πολύ σημαντικό για μία ιστοσελίδα, καθώς διαφορετικά αυτή θα είναι «αόρατη» και χωρίς επισκέπτες, άρα και χωρίς ουσιαστικό λόγο ύπαρξης.

ΚΟΣΤΟΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ;

Στείλτε μας email αν θέλετε να ρωτήσετε το κόστος μιας υπηρεσίας ή προβλήματος που έχετε.

Συμφωνώ το email μου να χρησιμοποιηθεί για την απάντηση και να αποθηκευτεί για μελλοντική επικοινωνία.