ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ – GOOGLE ADWORDS

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ - GOOGLE ADWORDS

Το Adwords δεν είναι απαραίτητα ακριβό όταν το χειρίζεται έμπειρο άτομο. Απευθυνθείτε σε κάποιον επαγγελματία αν δε γνωρίζετε το αντικείμενο. Έτσι θα γλιτώσετε αρκετά χρήματα και θα δείτε αλλαγή στα στατιστικά σας.

Η Διαφημιστική Καμπάνια με Google Adwords γίνεται ως εξής :

  • Θέτουμε τους στόχους μας ανάλογα με τα προιόντα ή τις υπηρεσίες μας.
  • Καθορίζουμε το κοινό μας και ερευνούμε τις τάσεις του, τις αναζητήσεις του, τις ώρες που επισκέπτεται το διαδίκτυο και για πιο λόγο.
  • Επιλέγουμε τις λέξεις κλειδιά που επιθυμούμε να προωθήσουμε.
  • Ορίζουμε ένα λογικό ημερήσιο κόστος διαφήμισης, ανάλογα με τον προϋπολογισμό και τις ανάγκες του site μας.
  • Κατευθύνουμε τη διαφήμιση στις σωστές σελίδες υποδοχής.
  • Θέτουμε σε λειτουργία τις διαφημίσεις και παρακολουθούμε ημερησίως την αποτελεσματικότητα της καμπάνιας μας.
  • Μετά από συγκεκριμένο χρονικό διάστημα συγκρίνουμε αποτέλεσμα και κόστος προκειμένου να κάνουμε αποτίμηση του αποτελέσματος και να προβούμε σε αναπροσαρμογές, εάν αυτές κριθούν απαραίτητες.


ΑΥΞΗΣΗ ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΑΣ ME GOOGLE ADWORDS


Η διαφήμιση εστιάζει σωστά, κεντρίζει το ενδιαφέρον και αυξάνεται εμφανώς η επισκεψιμότητα στο δικτυακό σας τόπο. Σε μικρό χρονικό διάστημα θα παρατηρήσετε άνοδο στην επισκεψιμότητα της ιστοσελίδας σας και αυτό θα μπορεί να επιβεβαιωθεί με έγκυρα στατιστικά στοιχεία.


ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ / ΒΕΛΤΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΜΠΑΝΙΑΣ


Αναλαμβάνουμε τη μηνιαία παρακολούθηση & συντήρηση της διαφημιστικής σας καμπάνιας, καθώς και τη βελτιστοποίηση καμπάνιας που τρέχετε ήδη, αλλά εχει αποδειχθεί αναποτελεσματική, προκειμένου να μην πετάτε τα χρήματά σας άσκοπα.


ΑΝΑΘΕΣΗ ΤΩΝ GOOGLE ADWORDS ΣΕ ΕΙΔΙΚΟ & ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΤΟΥΣ


Η αποτελεσματική διαδικτυακή διαφήμιση ιστοσελίδων με Google adwords απαιτεί βαθειά γνώση του αντικειμένου και είναι καλύτερο να ανατίθεται σε κάποιον ειδικό, προκειμένου να γλυτώσετε χρήματα και να επιτύχετε ένα γρήγορα και σίγουρο αποτέλεσμα. Χάρη στην ενδελεχή έρευνα και τη σωστή επιλογή λέξεων που θέλετε να προωθήσετε στην ιστοσελίδα σας μπορείτε να δείτε εντυπωσιακή άνοδο στην επισκεψιμότητα καθώς επίσης να έχετε τους ίδιους επισκέπτες με λιγότερα χρήματα ή περισσότερους επισκέπτες με τα ίδια χρήματα.Το Adwords δεν είναι απαραίτητα ακριβό όταν το χειρίζεται έμπειρο άτομο. Απευθυνθείτε σε κάποιον επαγγελματία εάν δε γνωρίζετε το αντικείμενο. Έτσι θα γλιτώσετε αρκετά χρήματα & θα δείτε αλλαγή στα στατιστικά & την επισκεψιμότητα του site σας.
Σχεδιασμός, υλοποίηση & βελτιστοποίηση σε επαγγελματικές διαφημιστικές καμπάνιες Google AdWords. Στόχος μας εντυπωσιακή άνοδος της επισκεψιμότητας του site σας με τα λιγότερα δυνατά χρήματα.

ΚΟΣΤΟΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ;

Στείλτε μας email αν θέλετε να ρωτήσετε το κόστος μιας υπηρεσίας ή προβλήματος που έχετε.

Συμφωνώ το email μου να χρησιμοποιηθεί για την απάντηση και να αποθηκευτεί για μελλοντική επικοινωνία.