ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ

Η ομάδα του SITE-IN είναι μια άρτια καταρτισμένη ομάδα προγραμματιστών, web designers & ανθρώπων εξειδικευμένων στο marketing. Μια ομάδα με μεγάλη εμπειρία & τεχνογνωσία, η οποία αναλαμβάνει υπεύθυνα & με μεγάλη επιτυχία την κατασκευή ιστοσελίδων στη Χαλκίδα.

Λειτουργικότητα & Ελκυστικό Design

Συνδυάζοντας τις πιο σύγχρονες και αξιόπιστες λύσεις προγραμματισμού με το δημιουργικό ντιζάιν η ομάδα μας χρησιμοποιεί τις γνώσεις και το ταλέντο της προκειμένου να κατασκευάσει λειτουργικές ιστοσελίδες, υψηλής αισθητικής, οι οποίες ανταποκρίνονται στις προσδοκίες σας, αντικατοπτρίζουν την δουλειά σας & προβάλλουν με τον καλύτερο τρόπο το όνομα και την φήμη σας.

Στόχος μας

Βασικός μας στόχος η δημιουργία ιστοσελίδων στην Χαλκίδα που υπερέχουν έναντι των ανταγωνιστών, χάρη στην υψηλή αισθητική, την χρηστικότητα, τη μοναδικότητα του σχεδιασμού, αλλά και την καθοριστική παρουσία στον Παγκόσμιο Διαδικτυακό Ιστό.


web design στη Χαλκίδα

WEB DESIGN

Συνδυάζοντας τις πιο σύγχρονες & αξιόπιστες λύσεις προγραμματισμού με το δημιουργικό και πρωτότυπο design η ομάδα μας φροντίζει να δημιουργήσει μια λειτουργική ιστοσελίδα εξαιρετικά υψηλής αισθητικής. Χρώματα, ποιοτικό φωτογραφικό υλικό, γραμματοσειρές & άλλα στοιχεία, όπως χειροποίητα λογότυπα και φόρμες επικοινωνίες κεντρίζουν το ενδιαφέρον του επισκέπτη και βοηθούν στην αναγνωρισιμότητα του brand σας.

Web Development

WEB DEVELOPMENT

Οι προγραμματιστές μας φροντίζουν να κατασκευάσουν το site σας σε σύγχρονο, καθαρό κώδικα, με σωστή δομή & ευκολία πλοήγησης. Εμπιστευόμαστε και χρησιμοποιούμε Wordpress, ανάλογα βέβαια με τις απαιτήσεις σας και τις ανάγκες του site προτείνουμε την καλύτερη δυνατή λύση.

Responsive Design


Ο σχεδιασμός μας γίνεται με τέτοιο τρόπο, ώστε οι σελίδες σας να προσαρμόζονται δυναμικά σε κάθε διάσταση και προσανατολισμό οθόνης και τα site σας να είναι λειτουργικά σε όλες τις συσκευές, όπως τάμπλετ, κινητά, φορητούς υπολογιστές κα.

Καταχώρηση δεδομένων - υλικού στην ιστοσελίδα

ΠΑΡΟΧΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΣΤΟΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗ

Η σωστή δομή του site σε συνδυασμό με το κατάλληλο design προσφέρουν με δημιουργικό τρόπο χρήσιμες πληροφορίες στον επισκέπτη, πέρα από την απλή εταιρική παρουσία ή την εμφάνιση των προϊόντων του, ώστε να καταλάβει από την πρώτη ματιά ότι στο δικό σας site μπορεί να βρει γρήγορα & εύκολα απαντήσεις σε αυτό που αναζητά.

επιλογή κατάλληλου περιεχομένου στην ιστοσελίδα

ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΣΑΣ

Ανάλογα με τα στοιχεία που θέλετε να ενσωματώσετε στην ιστοσελίδα σας η SITE IN προτείνει προγραμματιστικές, σχεδιαστικές & οικονομικές λύσεις για κάθε περίπτωση.

ΚΟΣΤΟΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ;

Στείλτε μας email αν θέλετε να ρωτήσετε το κόστος μιας υπηρεσίας ή προβλήματος που έχετε.

Συμφωνώ το email μου να χρησιμοποιηθεί για την απάντηση και να αποθηκευτεί για μελλοντική επικοινωνία.