SITE IN : ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ – ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ

ΑΠΟ ΤΗΝ
ΙΔΕΑ ΣΤΗΝ
ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ

Η συνεργασία των Εταιρειών Πληροφορικής “E-Skafos” και “Mix Grill” δημιούργησε τη Site In. Η εμπειρία μας στο χώρο των Υπηρεσιών Πληροφορικής μετράει 7 χρόνια, στα οποία έχουμε συνεργαστεί με περισσότερες από 100 Εταιρείες!


Οι στόχοι μας

Συνθέτοντας τις γνώσεις και τις εμπειρίες των 2 Εταιρειών οι βασικοί στόχοι της ομάδας SITE IN είναι :

  • Η συνεχής επιδίωξη για βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών μας
  • Η κατασκευή δημιουργικών & λειτουργικών site, χάρη στην άψογη συνεργασία προγραμματιστών & designers
  • Αισθητική, περιεχόμενο, εύκολη πρόσβαση, πλοήγηση & υψηλές θέσεις στις μηχανές αναζήτησης για κάθε ιστοσελίδα μας
  • Η προσφορά άμεσων, δημιουργικών, αποτελεσματικών & ταυτόχρονα οικονομικών λύσεων
  • Η ποιοτική αναβάθμιση ιστοσελίδων στην πόλη της Χαλκίδας
  • Η επιτυχημένη περάτωση μεγαλύτερων έργων, με σύνθετες προδιαγραφές

Η ιστορία και η εμπειρία της SΙΤΕ ΙΝ βασίζεται στις υπηρεσίες που προσέφεραν τα τελευταία 7 χρόνια οι Εταιρείες E-Skafos & Mix Grill. Ας γνωριστούμε λοιπόν!

E-Skafos


Το e-skafos.gr ήταν η πρώτη ιστοσελίδα που δημιούργησε η ομάδα μας, σε δικό μας content management system (CMS), το 2006. Η ιστοσελίδα υποδέχεται έως και σήμερα αγγελίες πωλήσεων σκαφών, μηχανών και αξεσουάρ από ιδιώτες & επαγγελματίες.Ένα χρόνο μετά το e-skafos.gr έλαβε αναγνώριση σε ολόκληρη την Ελλάδα & παρέμεινε στην 1η θέση των αναζητήσεων για 8 ολόκληρα χρόνια.


Η ομάδα μας μετά από την μεγάλη επιτυχία του e-skafos.gr άρχισε να επεκτείνει τη δραστηριότητά της στη δημιουργία ιστοσελίδων διαφορετικών επαγγελμάτων και προδιαγραφών, με κοινό πάντοτε γνώμονα τη συνεχή προσπάθειά μας για προσφορά άμεσων και ποιοτικών υπηρεσιών. Βασικός μας στόχος είναι η κατασκευή δημιουργικών ιστοσελίδων με σωστό κώδικα & η αύξηση της επισκεψιμότητας της με τη βοήθεια του SEO ( Search Engine Optimization), αλλά και μέσω διαφημίσεων (Google adwords ή στα Social Media πχ. Facebook). Αισθητική, περιεχόμενο, εύκολη πρόσβαση, πλοήγηση και υψηλές θέσεις στις μηχανές αναζήτησης είναι οι στόχοι που θέτουμε και πραγματοποιούμε με επιτυχία σε κάθε μια από τις ιστοσελίδες που έχουμε δημιουργήσει μέσα σε όλα αυτά τα χρόνια.

Mix Grill


Η Εταιρεία Mix Grill – Υπηρεσίες Πληροφορικής δημιουργήθηκε το 2008, σε δικό μας Content Management System (CMS). Η ιστοσελίδα ασχολείται κυρίως με τη μουσική και τον πολιτισμό παρουσιάζοντας οτιδήποτε σχετικό. Στα πλαίσια της επιχειρηματικής δραστηριότητας του site αποφασίσαμε να ασχοληθούμε με την παροχή μιας υπηρεσίας "πακέτο", η οποία περιλαμβάνει την κατασκευή δυναμικής ιστοσελίδας & της φιλοξενίας της. Δημιουργήσαμε έτσι μια «πλατφόρμα παραγωγής ιστοσελίδων» σε πολλαπλά templates. Πρόκειται για μια δυναμική ιστοσελίδα, την οποία μπορεί να τη διαχειριστεί ο πελάτης εξ’ ολοκλήρου.

Μέσα στα επόμενα χρόνια προχωρήσαμε σε ανάλυση προδιαγραφών, δημιουργία γραφιστικής μορφής & ανάπτυξη πολλών διαφορετικών ιστοσελίδων. Ανάμεσα στις ιστοσελίδες που έχουμε δημιουργήσει βρίσκονται το enallaktikos.gr, του δημοσιογράφου Ανδρέα Ρουμελιώτη για τα Ανταλλακτικά, το e-tetRadio.gr, η ιστοσελίδα του δημοσιογράφου Δημήτρη Κανελλόπουλου για το ραδιόφωνο, το Nethall.gr, το παλαιότερο και μεγαλύτερο site παρουσίασης δωρεάν διαγωνισμών και προσφορών, όπως και η επίσημη ιστοσελίδα μιας από τις μεγαλύτερες Μουσικές Σκηνές της Αθήνας, του Passport κ.α.

Για τη δημιουργία όλων των ιστοσελίδων μας χρησιμοποιήθηκε ξεχωριστό Content Management System (CMS), με κύριο στόχο να καλύπτει τις ευρύτερες ανάγκες του κάθε site με δυνατότητα να επεκταθεί δυναμικά ανά πάσα στιγμή. Για την οργάνωση της ύλης που παρουσιάζεται τηρήθηκαν κανόνες που χρησιμοποιούν τα μεγαλύτερα ενημερωτικά sites ανά τον κόσμο. Η πολυπλοκότητα του συγκεκριμένου εγχειρήματος είναι εμφανής, αλλά το τελικό αποτέλεσμα προσέφερε εμφανή αύξηση στην επισκεψιμότητα και αναγνωσιμότητα του κάθε site. Παρατηρήθηκε ότι η χρηστικότητα στην κατασκευή και τις λειτουργίες των sites έκανε την πλοήγηση των αναγνωστών του πολύ πιο εύκολη και γρήγορη, κάτι το οποίο είναι απαραίτητο για τη διατήρηση & αύξηση των καθημερινών επισκεπτών του site.

Η Εταιρεία «Mix Grill – Υπηρεσίες Πληροφορικής» παρέχει επίσης στους πελάτες της Υπηρεσίες SEO (Search Engine Optimization) και δημιουργία χειροποίητων διαφημιστικών banners σε μορφή swf (flash), gif, jpeg.

Στόχος μας ήταν και είναι η σωστή και ανθρώπινη επαφή με τους πελάτες μας για την καλύτερη δυνατή κατανόηση των αναγκών και των επιθυμιών τους. Οι συνεργάτες μας είναι οι καλύτεροι διαφημιστές μας κι εμείς οι καλύτεροι αναγνώστες των ιστοσελίδων τους. Επικοινωνία: sales@mixgrill.gr

Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΑΣ

Μας χαρακτηρίζουν οι στοχευμένες ενέργειες, με γνώμονα την επίτευξη του επιχειρηματικού στόχου του. πάντοτε κάθε πελάτη. Οι σχέσεις - συνεργασίες που δημιουργούνται με τους πελάτες μας είναι μακροχρόνιες, με αμοιβαία υποστήριξη. Η εμπιστοσύνη που μας δείχνουν μας ωθεί στο να διασφαλίζουμε το κέρδος του σε οποιαδήποτε επένδυση επιλέξει. Ο συνδυασμός χαμηλών τιμών με τις πολύ υψηλού επιπέδου υπηρεσίες μας αλλά και η υποστήριξη των πελατών μας βοηθούν τη SITE -IN να είναι μια αξιόλογη και ανταγωνιστική εταιρία στο χώρο του web στη Χαλκίδα και σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Φιλοξενία ιστοσελίδων

Άμεση Υποστήριξη & Εξυπηρέτηση πελατών

Με μεγάλη μας χαρά μπορούμε να αναφέρουμε την μέγιστη ικανοποίηση των πελατών μας στην άμεση υποστήριξη - εξυπηρέτηση τους. Είμαστε πάντοτε στη διάθεση τους να λύσουμε οποιοδήποτε απορία ή πρόβλημα αντιμετωπίζουν. Καθημερινά παρέχουμε άμεση υποστήριξη τηλεφωνικώς, με email αλλά και τη χρήση Team Viewer.

Τεχνολογία

Βασικό χαρακτηριστικό των ιστοσελίδων που δημιουργούμε είναι η 100% συμβατότητα με όλες τις φορητές συσκευές (Tablets) & τα κινητά (Smartphones). Η φιλικότητα τους προς τη GOOGLE και τις μηχανές αναζήτησης για εμάς είναι κάτι το αυτονόητο & προσφέρονται δωρεάν στις πελάτες μας. Η ομάδα μας προσπαθεί διαρκώς να χρησιμοποιεί τεχνολογίες που δε μένουν στάσιμες, που μπορούν και αναβαθμίζονται μέσα στο χρόνο, με αποτέλεσμα τη διαρκή εξέλιξη και βελτίωσή των ιστοσελίδων μας. Σύμφωνα με τις απαιτήσεις των πελατών μας προτείνουμε άμεσα ώριμες λύσεις, υψηλής ποιότητας, με το μικρότερο δυνατό κόστος.

ΡΩΤΗΣΤΕ ΜΑΣ

Μπορείτε να μας στείλετε email μέσω της παρακάτω φόρμα επικοινωνίας για οποιαδήποτε απορία ή σχόλιο σαε.

Συμφωνώ το email μου να χρησιμοποιηθεί για την απάντηση και να αποθηκευτεί για μελλοντική επικοινωνία.